Instagram

Följ gärna butikens nyheter på instagram.
@blomstervalvet

13 april 2012

Lime/vitt arrangemang i oasis.





7 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad kul att få läsa din inspirerande historia på Blondinbellas blogg. Av alla bilder att dömma ser din butik jättefin ut. Lycka till med ditt företag!

    /Veronica

    SvaraRadera
  2. Läste om dig i Blondinbellas blogg. Fan vad coolt att öppna en egen blomsterbutik, och vad himla snyggt du har i butiken. Hade jag inte bott i Sundsvall hade jag kommit in och köpt lite tulpaner av dig!

    SvaraRadera
  3. Va coolt att du startat en egen blomsterbutik. Bor också i Falköpimg,så får köra ut till Åsarp någon dag och kolla in din butik. Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Vad roligt att du öppnat eget! Särskilt blomsterbutik, har alltid tyckt att det verkar kul och kreativt! Ser ut att finnas mycket fint hos dig också! Lycka till! // Lotta

    SvaraRadera
  5. Wow vilka fina blomsteruppsättningar och vilken fin butik du har! Riktigt häftigt att du vågat ta steget att starta eget. Önskar dig stort lycka till!!

    Johanna

    SvaraRadera
  6. Hej Gabriella! Läste också om dig hos Blondinbella, jätte roligt och jag önskar dig stort lycka till med din fina butik! Jag blev lite inspirerad när jag såg potential i din blogg/hemsida och gjorde i bara farten ett förslag på hur den kan bli ännu bättre; http://blomstervalvettest.blogspot.se. Om du gillar designen och om det hjälper dig på traven så får du den gratis. Bara skicka ett mail i så fall :) Kram Maja

    SvaraRadera
  7. Gillar den buketten, lite bröllop över det där ;-)
    Väldigt strongt av dig att våga satsa, det är bara att köra på.

    SvaraRadera